Hydra Protecting Cream

33 

Përshkrimi

Krem hidratues për fytyrën që mbron lëkurën nga agresorët e mjedisorë.

Veprimi: Hidraton dhe mbron lëkurën nga rrezet e diellit (SPF 10), ndotja atmosferike dhe faktorët e dëmshëm mjedisorë. Efekti kundra ndotjes i atribuohet aftësisë së karbonit të aktivizuar të absorbojë ndotësit nga lëkura, si dhe mburojës së krijuar nga Detoxophane dhe Pollushield. Ka konsistencë lehtësisht të absorbueshme nga lëkura, pa lënë ndjesi yndyre.

Përdorimi: Aplikoni një sasi të vogël në tërë fytyrën 1 deri në 2 herë në ditë, duke masazhuar deri në absorbim.

Ingredientët kryesorë: MMW Hyaluronic Acid, Ascorbic Acid (3-O-Ethyl Ascorbic Acid), Detoxophane, Pollushield, Active Charcoal, Vitamin E, Uv Filters, Allantoin.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

50mL

Llojet e lëkurës

mikse, të gjitha llojet