Lifting Cream

41 

Përshkrimi

Krem tonifikues dhe freskues i fytyrës dhe qafës për të gjitha llojet e lëkurës.

Veprimi: Kombinon veprimin tonifikues të Phytodermina Lifting me një gamë të gjerë përbërësish që rrisin mekanizmat mbrojtës natyrale të lëkurës dhe stimulojnë rigjenerimin qelizor. Kompleksi i vitaminave E-C-F, Drieline, Kombuchka and Oxyforce cellular active rrisin oksigjenimin indor epidermal dhe reduktojnë thellësinë e rrudhave. Kremi përmirëson teksturën dhe permetrin e fytyrës dhe qafës.

Përdorimi: Apliko një sasi të vogël në tërë fytyrën 1 deri 2 herë në ditë, duke e masazhuar deri në absormim.

Ingredientët kryesorë: Phytodermina Lifting,Oxyforce Cellular Active, Phytosqual, Kombuchka, Lipexel, Drieline, Vitamin Complex E-C-F.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

50mL

Llojet e lëkurës

të gjitha llojet