Multi Hydrating Cream

35 

Përshkrimi

Krem për fytyrën, me një veprim të plotë hidratues për të gjitha llojet e lëkurës.

Veprimi: Forcon rezervat ujore të lëkurës dhe parandalon humbjen transdermale të ujit në të, duke ruajtur ekuilibrin e lagështisë së saj. Elementi kryesor, acidi hyaluronik, me dy peshë molekulare (MW dhe LW), kombinuar me Moist 24, Vitamin E, Shea Butter, Jojoba Oil dhe Panthenol, rezultojnë në një hidratim që zgjat.

Përdorimi: Apliko një sasi të vogël në tërë fytyrën 1 deri 2 herë në ditë, duke masazhuar deri në absorbim.

Ingredientët kryesorë: MMW Hyaluronic Acid, LMW Hyaluronic Acid, Moist 24, Vitamin E, Shea Butter, Panthenol, Jojoba Oil.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

50mL

Llojet e lëkurës

të gjitha llojet