Green Argile Mask

22 

Përshkrimi

Maskë-scrub pastruese për lëkurë të kombinuar, me yndyrë dhe të predispozuar për akne.

Veprimi: Maskë-scrub me argjilë jeshile dhe granula perlite, që largon qelizat e vdekura të lëkurës, pastron poret, zvogëlon sebumin e tepërt, stimulon gjallërimin e lëkurës dhe përmirësimin e teksturës së saj. Maskë me efekt astrigjent, hidratues, antiinflamator, antioksidant dhe shërues.

Përdorimi: Aplikoni një sasi të vogël në të gjithë fytyrën dhe masazhoni butësisht për disa minuta. Lëreni që të thahet për 15-20 minuta dhe më pas hiqeni me ujë.

Ingredientët kryesorë: Green Clay, Perlite,
Plantago Extract, Lemon (Citron) Extract, Cucumber Extract, Hamamelis Extract, Allantoin.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

50mL

Llojet e lëkurës

e yndyrshme, mikse