Clarifying Stick

16 

Përshkrimi

Stik lokal për përdorim të drejtpërdrejtë në puçërr, për lëkurën e prirur për akne.

Veprimi: Një produkt i specializuar me një përmbajtje të lartë të përbërësve aktivë për përdorim intensiv siperfaqësor për inflamacionet në lëkurën e prirur ndaj akneve. Ai kombinon acidin azelaik, acid salicilik dhe Willowherb kanadez, përbërësit që reduktojnë inflamacionet në lëkurë. Përforcuar me Mimosa Extract dhe Normaseb, ofron përtëritje më të shpejtë të lëkurës dhe rregullimin seborrhoik.

Përdorimi: Apliko 2-3 herë në ditë lokalisht mbi puçërr.

Ingredientët kryesorë: Acidi Azelaic 5.5%, Acidi salicilik 1.4%, A-Bisabolol, Normaseb Ph 2%, Ekstrakti Mimosa, Ekstrakt Willowherb Kanadez 2%.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

8mL

Llojet e lëkurës

akneike, e yndyrshme, mikse