Clarifying Cleanser Gel

21 

Përshkrimi

Xhel pastrues për lëkurën e prirur për akne, të yndyrshme dhe mikse.

Veprimi: Një xhel pastrues me një përzierje vajrash bimore dhe vaj ulliri, i cili përforcohet me përbërësin Canadian Willowherb, që pengojnë veprimin e bakterit Propionibacterium Acnes, përgjegjës për aknet dhe që shfaqin veti anti-inflamatore. Rregullon balancën yndyrore duke reduktuar sekretimin e sebumit, si dhe trajton efektivisht dëmtimet në lëkurë të shakruara nga aknet.

Përdorimi: Apliko një sasi të vogël me lëvizje rrethore dhe largoje me pambuk të lagur.

Ingredientët kryesorë: Skin Conditioners, Olive
Oil, Arginine, Canadian Willowherb
Extract, Sebustop (Cinnamon Extract,
Ginger Extract, Burnet Extract), Azelaic
Acid-Glycine Complex.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

210mL

Llojet e lëkurës

akneike, e yndyrshme, mikse