Clarifying Active Lotion

23 

Përshkrimi

Pastrues tonik për lëkurën e yndyrshme dhe të prirur për akne.

Veprimi: Një locion që kombinon veprimin e specializuar të Canadian Willowherb që inhibon bakterin Propionibacterium Acnes, përgjegjës për aknet. Përbërësit e tij reduktojnë sebumin e tepërt, zvogëlojnë yndyrën dhe poret, pa shkaktuar irritim. Gjithashtu, ofrojnë një trajtim efektiv ndaj dëmtimeve nga aknet. Mimosa Extract dhe Extract Calendula, sigurojnë efekt anti-inflamator, rigjenerues dhe antioksidues dhe trajtojnë irritimin e lëkurës.

Përdorimi: Apliko një sasi të vogël në fytyrë duke përdorur një pambuk.

Ingredientët kryesorë: Allantoin, Mentha Essential Oil, Calendula Extract, Mandarine Extract, Mimosa Extract, Canadian Willowherb Extract, 10-Hda (Royal Jelly Mimetic), Azelaic Acid-Glycine Complex.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

210mL

Llojet e lëkurës

e yndyrshme, mikse