Bioplacenta Serum

41 

Përshkrimi

Serum riparues, rinovues për të gjitha llojet e lëkurës.
Hidraton dhe forcon proçesin e rinovimit natyror dhe kohezionit të lëkurës, duke e lënë atë të rigjeneruar dhe me një shkëlqim më të shëndetshëm. Rekomandohet të përdoret pas eksfolimit kimik.

Veprimi: Një serum që përmban një përbërës biomimetik (Bioplacenta), që rrjedh nga fermentimi bakterial, me pesë faktorë të ndryshëm të rritjes (EGF, IGF-1, FGF acidik, FGF bazë dhe VEGF), aminoacide dhe vitaminë B9. Përbërësit e tij janë të ngjashëm me placentën e njeriut. Stimulon rritjen e qelizave dhe sintezën e kolagjenit fibroblastik, ndihmon në shërimin e plagëve dhe përmirëson elasticitetin e lëkurës. Ka veti kundër rrudhave, kundër plakjes, hidraton dhe rinovon. Rekomandohet të përdoret pas eksfolimit kimik.

Përdorimi: Apliko një sasi të vogël në lëkurë të pastër dhe masazhoje derisa të përthithet.

Ingredientët kryesorë: Bio-Placenta 3%

Detaje

Informacion shtesë

Llojet e lëkurës

sensitive, të gjitha llojet

Paketimi

20mL