FlashLifting Serum

36 

Përshkrimi

Serum për lifting të menjëhershëm për të gjitha llojet e lëkurës.

Veprimi: Serum që përmban Tensea Lift e cila rrjedh nga një polimer detar, që në çast dhe intensivisht tërheq lëkurën. Veprimi i serumit fillon në 5 minuta dhe rezultati mund të zgjasë deri në 12 orë. Ofron një ndjesi të menjëhershme lifting dhe rrit tonusin e lëkurës. Ideal për rezultate të dukshme të menjëherë (raste eventesh përpara grimit; televizion etj.).

Përdorimi: Apliko disa pika në lëkurë të pastër dhe masazhoje derisa të absorbohet. Lëre për 5 minuta dhe vazhdo rutinën e grimit.

Ingredientët kryesorë: Tensea Lift.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

20mL

Llojet e lëkurës

të gjitha llojet