Face Mineral Fluid SPF50

37 

Përshkrimi

Krem fluid për mbrojtje të lartë të fytyrës me filtra 100% mineralë për të gjitha llojet e lëkurës, përfshirë edhe lëkurën e ndjeshme.

Veprimi: Ofron një spektër të gjerë të mbrojtjes ndaj diellit nga UVA, UVB, infrared (IR), drita e dukshme (HEV) dhe drita blu. Është i lehtë, absorbohet shpejt dhe jep një efekt mat. Nuk përmban ngjyrë dhe aromë. Është rezistent ndaj ujit.

Përdorimi: Para ekspozimit në diell aplikohet në lëkurë dhe masazhohet në mënyrë uniforme derisa të unifikohet me tonalitetin e lëkurës. Riaplikoje në mënyrë frekuente, veçanërisht pas djersitjes, notit ose tharjes me një peshqir.

Ingredientët kryesorë: ΖnO, ΤiO2, Sodium Hyaluronate MMW 0,2%, Niacinamide (Vitamin Β3) 0,5%, Bisabolol, Venuceane, Shea Butter, Celligent (Ethyl Ferulate, Tocopherol (Vitamin Ε), Argan Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract)

Detaje

Informacion shtesë

Llojet e lëkurës

të gjitha llojet

Paketimi

40 ml