Body Tan Oil SPF 10

19 

Përshkrimi

Vaj mbrojtës ndaj diellit për të gjitha llojet e lëkurës.

Veprimi: Ofron mbrojtje nga rrezatimi UVA dhe UVB. Përforcuar me vaj karrote dhe avokado, mbron epidermën nga thatësia e shkaktuar nga dielli dhe ofron elementë ushqyes. Lë një ndjesi të këndshme në epidermë, pa lënë yndyrë. E përshtatshme për aktivitete si sporte dhe plazh.

Përdorimi: Apliko në lëkurë 15′ përpara ekspozimit në diell. Përsërite aplikimin në varësi të kohës dhe kohëzgjatjes së ekspozimit. Shumë rezistent ndaj ujit.

Ingredientët kryesorë: Persea GRATISSIMA oil, Cocos nucifera oil, glicina SOJA oil, BHT, Juglans REGIA SHELL extract, beta-Daucus Extract CAROTA SATIVA ROOT, TOCOPHEROL.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

200mL

Llojet e lëkurës

të gjitha llojet