Face Bliss SPF 50+

27 

Përshkrimi

Krem fytyre pa njgyrë, për mbrojtje të lartë ndaj rrezatimit diellor, lehtësisht i absorbueshëm, për të gjitha llojet e lëkurës.

Veprimi: Ajo ofron një spektër të gjerë mbrojtjeje maksimale ndaj diellit nga rrezatimi UVA, UVB, IR (infrared) dhe drita e dukshme HEV. I përforcuar me përbërës specialë antioksidantë, mbron lëkurën nga stresi oksidativ dhe photo-aging.

Përdorimi: Apliko në lëkurën 15 ‘ para ekspozimit në diell. Përsërite në varësi të kohëzgjatjes së ekspozimit në diell. Shumë rezistent ndaj ujit.

Ingredientët kryesorë: EUK-134, Venuceane, Liposhield Hev Melanin, Ekstrakti Brokoli, Vitamina E, Aloe Vera, Octocrylene, Avobenzone, Octisalate, Ensulizole, Homosalate.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

55mL

Llojet e lëkurës

dehidratuar, e thatë, mikse