Double Caviar Ω3-Ω6 Serum

40 

Përshkrimi

Serum ushqyes me caviar i përforcuar me acide yndyrore Omega-3 dhe Omega-6, për lëkurën e lodhur dhe të matuaruar.

Veprimi: Ajo ushqen dhe përmirëson pamjen e lëkurës me rrudha dhe shenja të lodhjes, duke e lënë lëkurën të tonifikuar dhe freskuar. Produkti është i pasur në acide yndyrore, vitamina, proteina, aminoacide, Inca Omega Oil, Evening Primrose, të cilat së bashku kontribuojnë në rregullimin e barrierës lëkurore, mbrojtje të membranës qelizore dhe krijimin e filtrave me veti mbrojtëse për lëkurën e lodhur.

Përdorimi: Apliko një sasi të vogël në lëkurën e pastruar, duke masazhuar derisa të përthithet. Shkunde mirë përpara përdorimit.

Ingredientët kryesorë: Caviar i Zi, Salmo Ovum, Vaj Inca Omega (Ω3, Ω6, Ω9, Tocopherol), Vitamina F (Acidi Linoleic, Acidi Linolenic), Evening Primrose Oil, Vitamina E, Aloe Vera.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

20mL

Llojet e lëkurës

dehidratuar, të gjitha llojet