Caffeine Artichoke Serum

45 

Përshkrimi

Serum i avancuar me kafeinë dhe angjinare për luftimin e dhjamit lokal dhe celulitit.

Veprimi: Përmirëson paraqitjen e celulitit në lëkurë dhe rrit elasticitetin e lëkurës dhe uniformitetin e saj. Kafeina dhe angjinarja aktivizojnë djegien e dhjamit në adipocite dhe ulin volumin e tyre. Ekstrakti i angjinares lufton dhjamin topikal dhe celulitin nga retensioni i lëngjeve. Phytodermina Lifting ofron një tonifikim të menjëhershëm dhe promovon sintezën e kolagjenit dhe elastinës. Veprimi pa ndalesë i A2 Blockers ™ lufton reagimin natyror të trupit për të bllokuar djegien e yndyrës nga përbërësit e serumit, duke lejuar kështu vazhdimësinë e lipolizës.

Përdorimi: Masazhoje serumin dy herë në ditë në zonë të pastër derisa të absorbohet, duke vazhduar me rutinën e produkteve pasardhëse.

Ingredientët kryesorë: Phytodermina Lifting, A2 Blockers, Biogenic Caffeine, Artichoke Extract, Guarana Extract, Ruscus Extract, MMW HA, Argisil C.

Detaje

Informacion shtesë

Llojet e lëkurës

të gjitha llojet