Clarifying Tinted Cream

31 

Përshkrimi

Krem me ngjyrë i cili siguron mbulim për lëkurën e prirur ndaj akneve dhe yndyrës.

Veprimi: Canadian Willowherb inhibon veprimin e P. acnes, bakteri përgjegjës për aknet. Efekti anti-akne shtohet nga prania e Acidit Salicilik. Sebopessina
dhe Normaseb reduktojnë sebumin e tepërt dhe balancojnë yndyrën e lëkurës. Gjithashtu kremi ka veprim antibakterial dhe antiiflamator. Aloe Vera, Panthenoli etj qetësojnëdhe hidratojnë lëkurën. Kremi mbulon problematikat e lëkurës dhe përmirëson pamjen e saj me një përfundim mat, pa shkaktuar thatësi dhe acarim.

Përdorimi: Aplikoni një sasi të vogël në të gjithë fytyrën 1-2 herë në ditë.

Ingredientët kryesorë: Allantoin, Sebopessina, Manuka Oil, Normaseb 1%, Ekstrakt i Willowherb Kanadez 1%, Vaj Jojoba, Acidi Salicylic 1%, A-Bisabolol, Ekstrakt Calendula.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

50mL

Llojet e lëkurës

akneike, e yndyrshme