Clarifying Face Foam

21 

Përshkrimi

Pastrues në formë shkume e krijuar posaçërisht për lëkurën e prirur ndaj akneve, lëkurën e yndyrshme dhe atë mikse.

Veprimi: Ai largon mbetjet nga lëkura, thith sebumin e tepërt dhe ekuilibron yndyrën. Gjithashtu ka efekt antibakterial dhe anti-inflamator.

Përdorimi: Apliko një sasi të vogël në fytyrë dhe shpëlaje me ujë. Rekomandohet për lëkurën e fytyrës dhe të kurrizit me probleme me akne.

Ingredientët kryesorë: Mild Surfactants,
Canadian Willowherb Extract.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

230mL

Llojet e lëkurës

akneike, e yndyrshme, mikse