Clarifying Active Mask

28 

Përshkrimi

Maskë eksfoliante, pastruese dhe qetësuese, për lëkurën e prirur për akne, të yndyrshme dhe të kombinuar.

Veprimi: Kombinon argjilën me derivate të acidit salicilik, panthenol, aloe vera dhe kamomil. Qetëson lëkurën nga irritimi intensiv, zvogëlon sebumin e tepërt, balancon yndyrën dhe funksionin e barrierës hidrolipidike, dhe zvogëlon poret duke përmirësuar teksturën e lëkurës. Ka veprim antimikrobial dhe antiinflamator. Rekomandohet gjithashtu për përdorim të përgjithshëm pas terapive të pastrimit të thellë.

Përdorimi: Aplikoni një shtresë të trashë, lëreni të thahet dhe hiqeni me ujë.

Ingredientët kryesorë: A-Bisabolol, Metil Salicylate, Allantoin, Aloe Vera, Panthenol, Normaseb, Ekstrakti Willowherb Kanadez, Oil Manuka, Kaolin.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

50mL

Llojet e lëkurës

akneike, e yndyrshme