Instant Tightening Mask

25 

Përshkrimi

Maskë “Leave on” e krijuar nga mikrofibra kolagjeni në formë anhidrike (pluhur) për tonifikim dhe rimbushje të volumit.
Ajo përmirëson menjëherë dhe dukshëm pamjen e lëkurës, duke ofruar tonifikim, hidratim dhe një ton uniform të ngjyrës. Ideale për të gjitha llojet e lëkurës.

Pikat e interesit:
Zona poshtë syve
Balli
Plikat nazolabiale

① Aplikoni një serum ujor (ose ujë) të Elements në lëkurë të pastër. ② Me duar të thata merrni dy fletët dhe hiqni filmin e bardhë mbrojtës nga secila prej tyre. ③ Pasi të keni lagur lëkurën (me serum ose ujë) aplikojeni menjëherë çdo fletë në pikat e interesit (nën sy, plikat nasolabiale ose ballë), nga ana e pudrës dhe lëreni për 1′. Nëse është e nevojshme, shtoni një sasi shtesë serumi në mënyrë që zonat të mbeten të lagura gjatë aplikimit. ④ Hiqni vetëm filmin blu të transferimit. Mos e largoni produktin (mos e shpëlani).

Serumet e rekomanduara nga Elements:
Lëkura duhet të jetë e njomë përpara se të aplikoni maskën. Për rezultate optimale, ne rekomandojmë përdorimin e një prej serumeve të mëposhtëm:
Hyaluronic Acid Serum
Collagen Elastin Serum
Bioplacenta Serum
Eye Shine Serum

Ingredientët kryesorë:
Collagen, Hyaluronic Αcid, Glycogen, Pullulan

Detaje

Informacion shtesë

Llojet e lëkurës

të gjitha llojet

Paketimi

pako me 6 copë