Body Butter

29 

Përshkrimi

Një krem hidratues dhe freskues i përshtatshëm për lëkurë të thatë.

Veprimi: Ai menjëherë rikthen ekuilibrin e lagështisë
së lëkurës duke e ndihmuar kështu atë të rifitojë elasticitetin
e humbur. Përdorimi i shpeshtë rekomandohet në pjesët e trupit të prirura për thatësi (bërryla, shputat e këmbëve).
Krem me teksturë të pasur që kombinon Butter Karite,
Gjalpë Kakao, Avokado Oil, Aloe Vera dhe Panthenol, përbërës që luftojnë tharjen dhe që hidratojnë dhe rivitalizojnë lëkurën duke e lënë atë të butë dhe të ushqyer.

Përdorimi: Masazhoje në lëkurë derisa të përthithet.

Ingredientët kryesorë: Shea Butter, Cacao Butter, Vitamin E, Allantoin, Panthenol, Aloe Vera, Avocado Oil.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

200mL

Llojet e lëkurës

dehidratuar, e thatë