Brightening Cream

41 

Përshkrimi

Krem që ofron zbardhim dhe shkëlqim për lëkurën me pigmentim dhe njolla.

Veprimi: Hidraton lëkurën, përmirëson pamjen e saj dhe ofron një ton uniform. Kremi përmban ekstrakte të Asyntra ( Hexylresorcinol dhe EthylLinoleate) A-Arbutin, Vitamin C dhe Rumex, një kokteij i fuqishëm përbërësish, që balancon prodhimin e melaninës dhe ndihmon lëkurën të marrë një ngjyrë uniforme. Ai jo vetëm që parandalon krijimin e pikave dhe njollave të reja, por gjithashtu kuron ato ekzistuese. Përmban filtër mbrojtës SPF10, që mbron lëkurën nga rrezatimi UV.

Përdorimi: Apliko një sasi të vogël në zonën e dëshiruar dhe masazhoje butësisht derisa ajo të absorbohet. Mund të përdoret gjithë ditën dhe në mënyrë prevenuese.

Ingredientët kryesorë: Asyntra, Rumex Extract, Ascorbic Acid ( Tyrostat), A-Arbutin , A-Bisabolol, Vitamin E, Shea Butter, Uv Filters.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

50mL

Llojet e lëkurës

me probleme pigmentimi