White Argile Mask

28 

Përshkrimi

Maskë pastruese me argjilë të bardhe, për lëkurën me probleme me pigmentimin.

Veprimi: Një maskë argjile që përmban Asyntra (Hexylresorcinol & Ethyl Linoleate) që përshpejton degradimin proteolitik të tirosinazës, për efektet e menjëhershme në rregullimin e tonit të lëkurës. Aloe Vera, Panthenol dhe Calmosensine hidratojnë dhe zbusin lëkurën. Ajo heq mbetjet dhe sebumin e tepërt nga lëkura, duke rezultuar në një ton më të unifikuar dhe me shkëlqim.

Përdorimi: Apliko një shtresë të trashë, lejoje të thahet dhe hiqe me ujë.

Ingredientët kryesorë: White Clay, Asyntra, Calmosensine, Panthenol, Aloe Vera, A-Bisabolol, Allantoin.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

50mL

Llojet e lëkurës

të gjitha llojet