Anticallus Serum

18 

Përshkrimi

Serum që hidraton dhe zbut gishtërinjtë e këmbëve. Ai kombinon acidin salicilik me urenë. Përdorimi i tij i përditshëm trajton dhe lehtëson këmbët me kallo.

Përdorimi: Apliko në lëkurën e pastër disa pika, dy herë në ditë, me një përhapje të lehtë derisa të përthithet.
Përdorimi sistematik i serumit rekomandohet para dhe pas heqjes së kallusit nga një specialist.

Ingredientët kryesorë: Ure 20%, Acid salicilik.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

20mL

Llojet e lëkurës

të gjitha llojet