Hydra Calming Cream

32 

Përshkrimi

Krem qetësues dhe hidratues për fytyrën, për lëkurë të ndjeshme dhe të irrituar.

Një zgjedhje ideale për lëkurën sensitive dhe të irrituar, pasojë e sinergjisë së elementëve qetësues. Redukton eritemën, hidraton dhe qetëson edhe lëkurën më sensitive. Celligent, Glycofilm, Dermasooth, Aloe Vera, D-Panthenoli and vaji i Kamomilit që përmban, rrisin mbrojtjen e lëkurës nga radikalet e lira, stresi oksidativ dhe nga faktorët e dëmshëm mjedisorë, duke reduktuar inflamacionin dhe skuqjen. Rivendos funksionin e barrierës së lëkurës, hidraton dhe redukton humbjen transdermale të ujit.

Përdorimi: Apliko një sasi të vogël në tërë fytyrën 1 deri në 2 herë në ditë, masazhoje deri në absorbim.

Ingredientët kryesorë: Celligent, Glycofilm, Dermasooth, Vaj Kamomili, Aloe Vera, Panthenol, Shea Butter.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

50mL

Llojet e lëkurës

mikse, sensitive