Nourishing Cream

35 

Përshkrimi

Krem ushqyes për fytyrën, për lëkurën e thatë, normale dhe të maturura.

Veprimi: Krem ushqyes me vitaminë A, E dhe retinol. Ato penetrojnë shtresat e thella të lëkurës, për ushqyerje të mirë qelizore. I përgjigjet dëmtimeve okidative qelizore dhe parandalon shkatërrimin dhe degjenerimin e fibrave të kolagjenit dhe elastinës. Redukton shfaqjen e rrudhave dhe shenjat e lodhjes, duke rritur freskinë dhe gjallërinë e saj. Ka një strukturë vajore dhe rekomandohet për masazh të fytyrës dhe qafës.

Përdorimi: Aplikoni një sasi të vogël në tërë fytyrën 1 deri 2 herë në ditë, duke masazhuar deri në absorbim.

Ingredientët kryesorë: Glikosfera Retinol A, Unispheres (Vitamina A & E), Allantoin.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

50mL

Llojet e lëkurës

e thatë, normale