AHA Smoothing Cream

42 

Përshkrimi

Krem rigjenerues me AHA për fytyrën, për të gjitha llojet e lëkurës.

Veprimi: Rivendos teksturën e butë të lëkurës, bazuar në një përzgjedhje të përmbajtjes së AHA (acid glikolik, laktik, mandelik) me nje pH 5.0 kombinuar me keratoplast. Ka efekt të lehtë eksfoliant. Përforcuar me acid hialuronic, panthenol, Centella extract and aloe vera, nxit regjenerimin natyral të lëkurës dhe e hidraton atë, duke i dhënë një pamje të shkëlqyeshme. Nuk e lë lëkurën të yndryrshme pas aplikimit.

Përdorimi: Apliko në të gjithë fytyrën dhe masazhoje deri sa të absorbohet. Rekomandohet vendosja e kremit kundra diellit.

Kundraindikacion: Nuk duhet të përdoret në lëkurën që vuan nga herpes zoster.

Ingredientët kryesorë: Acidi laktik 2.7%, Acidi glikolik 5.3%, Acidi Mandelic 1.0%, Acidi Hyaluronic MMW, Keratoplast, Centella Ekstrakt, Aloe Vera, A-Bisabolol.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

50mL

Llojet e lëkurës

të gjitha llojet