Hydra Repairing Cream

38 

Përshkrimi

Krem hidratues, riparues për të gjitha llojet e lëkurës.

Veprimi: Hidraton, rrit funksionin natyral të rigjenerimit të lëkurës dhe e mbron atë nga dëmtimet e shkaktuara nga rrezatimi diellor. Bakteria Bifidus dhe proteinat e qumështit stimulojnë sistemin enzimatik të lëkurës duke njohur dhe riparuar dëmtimet. Matrixyl 3000 redukton linjat e mimikës, rrudhat dhe ashpërsinë e lëkurës. Përmban dy lloje Ceramidesh që rregullojnë dhe forcojnë barrierën lëkurore.

Përdorimi: Aplikoni një sasi të vogël në tërë fytyrën 1 deri në 2 herë në ditë, duke masazhuar deri në absorbim.

Ingredientët kryesorë: Ceramide H03, Lactokine (Peptidi i qumështit), Bifidus (Kompleksi i Riparimit), Matrixyl 3000, Ceramide 3B, Sheter Buta, A-Bisabolol.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

50mL

Llojet e lëkurës

të gjitha llojet