Hyaluronic Acid Serum

33 

Përshkrimi

Serum hidratues dhe tonifikues fytyre, për të gjitha llojet e lëkurës.

Veprimi: Acidi hyaluronic me peshë molekulare mesatare (MMW), krijon një film hidratues në lëkurë duke zvogëluar humbjen transdermale të ujit. Ai kontribuon në integritetin e matriksit ekstraqelizor të lëkurës, duke krijuar një rrjetë suporti për fibrat e kolagjenit dhe elastinës, duke përmirësuar kështu konsistencën, elasticitetin dhe tonusin e lëkurës. Rregullon balancën e ujit në lëkurë. Rekomandohet për lëkurën e thatë me mungesë hidratimi.

Përdorimi: Apliko disa pika në lëkurë të pastër dhe masazhoje derisa të absorbohet.

Ingredientët kryesore: MMW Hyaluronic Acid 0,2%.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

20mL

Llojet e lëkurës

të gjitha llojet