After Sun Hydra Calming Cream

20 

Përshkrimi

Krem qetësues, hidratues i fytyrës dhe trupit për përdorim pas ekspozimit në diell, për të gjitha llojet e lëkurës.

Veprimi: Ai lehtëson lëkurën nga irritimet dhe inflamacioni i shkaktuar nga ekspozimi në diell, dhe rivendos balancën ujore të saj, teksa shmang rrjepjen e lëkurës.

Përdorimi: Apliko butësisht derisa të përthithet. Përsërite derisa lëkura të jetë plotësisht e qetësuar.

Ingredientët kryesorë: Metil Salicylate, Triticum Vulgare Germ Oil, Aloe Vera, Ekstrakt Centella, Ekstrakt Calendula, Allantoin, Panthenol, A- Bisabolol.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

200mL

Llojet e lëkurës

dehidratuar, të gjitha llojet