Color Control Cream – Dark Sade

32 

Përshkrimi

Krem fytyre me ngjyrë me efekt hidratues, për të gjitha llojet e lëkurës.

Veprimi: Krem riparues për korrigjimin e ngjyrës që adaprohet me tonin e lëkurës dhe ka efekte multiple: mbrotje antioksidative, mbrojtje nga dielli SPF10, reduktim të inflamacionit dhe ndjesisë djegëse, rritje e nivelit të lagështisë dhe reduktim të rrudhave. Rezulton në një shkëlqim të shëndetshëm dhe fytyrë më rinore. Vjen në dy ngjyra, me një konsistencë oil-free, hapet thjehstë dhe absorbohet lehtë nga lëkura.

Përdorimi: Aplikoni një sasi të vogël në tërë fytyrën 1 deri në 2 herë në ditë, në funksion të fondatinës.

Ingredientët kryesorë: Acidi Hyaluronic MMW, Pollushield, Matrixyl 3000, Vitamina Pp-Niacinamide, Filtra UV, Aloe Vera, Panthenol, Allantoin.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

50mL

Llojet e lëkurës

të gjitha llojet