Extra Moisturizing Cream

36 

Përshkrimi

Krem hidratues dhe tonifikues për fytyrën, për lëkurë të thatë dhe normale.

Veprimi: Ai menjëherë plotëson ekuilibrin e ujit në lëkurën e thatë dhe të dehidratuar, ndërsa ndihmon për të rifituar tonicitetin e saj të humbur. Acidi hialuronik HHW kombinuar me Mini HA, Myrothamnous Extract dhe Vitamin C, rrisin hidratimin dhe elasticitetin e lëkurës dhe përmirësojnë barrierën hidro-lipidike.

Përdorimi: Apliko një sasi të vogël në tërë fytyrën 1 deri në 2 herë në ditë, duke masazhuar deri në absorbim.

Ingredientët kryesorë: HMW Hyaluronic Acid, Mini Hyaluronic Acid, Myrothamnus Extract, Ascorbic Acid, Allantoin, Arginine.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

50mL

Llojet e lëkurës

e thatë, normale