Biphase Eye Make Up Remover

21 

Përshkrimi

Produkt pastrues dy-fazor (vaj, ujë) për zonën rreth syve.

Veprimi: Një produkt pastrimi me aloe dhe me një përzierje të veçantë të vajrave bimore jo-irrituese për heqjen e shpejtë dhe të lehtë të grimit nga zona e ndjeshme e syve. E heq lehtësisht grimin pa shkaktuar irritim dhe thatësi.

Përdorimi: Apliko një sasi të vogël në zonën rreth syve duke përdorur pambuk. Shkunde mirë para përdorimi.

Ingredientët kryesorë: Emollients Blend Oils, Aloe Vera.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

210mL

Llojet e lëkurës

dehidratuar, të gjitha llojet