Sensitive Cleansing Gel

18 

Përshkrimi

Xhel pastrues i formuluar specifikisht për lëkurën sensitive dhe për zonën rreth syve.

Veprimi: Një xhel që përmban vaj ulliri kombinuar me Osmopure, si komponentë pastrues. Mbron qelizat e lëkurës nga ndotja e ambjentit, dhe së bashku me acidin hyaluronic, e hidraton atë dhe e lë të butë. Heq papastërtitë dhe make up-in, duke e mbrojtur njëkohësisht atë.

Përdorimi: Apliko një sasi të vogël në të gjithë fytyrën me lëvizje rrethore dhe hiqe me një pambuk të lagur ose me ujë.

Ingreditetët kryesorë: Olive Oil, Arginine, Osmopure, MMW Hyaluronic Acid.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

210mL

Llojet e lëkurës

normale, sensitive