Exfoliating Enzyme Gel

27 

Përshkrimi

Xhel eksfoliant freskues që lihen në fytyrë, për lëkurë normale, të ndjeshme dhe të thatë.

Veprimi: Heq qelizat e vdekura të lëkurës pa shkaktuar irritim, duke e rigjallëruar e shkëlqyer kompleksitetin e lëkurës. Kombinon efektin e eskfolimit enzimatik të fikut të detit me efektin qetësues dhe hidratues të aloes dhe uresë. Redukton rrudhat dhe linjat fine, teksa përmirëson qartësinë dhe luminositetin e lëkurës. I përshtatshëm për përdorim të shpeshtë dhe lëkurë sensitive.

Përdorimi: Aplikoje në lëkurë të thatë dhe mbas 10 minutash, apliko serumin ose kremin mbi xhelin. Nuk hiqet nga fytyra.

Ingreditetët kryesorë: Prickly Pear Extract, Aloe Vera, Urea.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

50mL

Llojet e lëkurës

e thatë, normale, sensitive