Cacao Exfoliating Cream

20 

Përshkrimi

Krem eksfoliant me kokrriza bajamesh dhe kakaoje për lëkurë të thatë dhe sensitive.

Veprimi: Kombinimi i kakaos dhe kokrrizave të bajameve heq butësisht qelizat e vdekura, pa shkaktuar irritim të lëkurës, duke rezultuar në lëkurë të butë e më rrezatuese. Ekstrakti elastin detar ndihmon në ruajtjen e elasticitetit të lëkurës.

Përdorimi: Apliko një sasi të vogël, lehtësisht masazho fytyrën dhe hiqe me ujë.

Ingreditetët kryesorë: Cocoa Exfoliator, Almond Granules, Elastine Marine, Panthenol.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

50mL

Llojet e lëkurës

e thatë, sensitive