Dermabrasion Gel

24 

Përshkrimi

Xhel eksfoliant fytyre, me kokrriza perle, për të gjitha llojet e lëkurës.

Veprimi: Heq qelizat e vdekura të lëkurës, teksa rigjeneron lëkurën e duke i dhuruar shkëlqim dhe bardhësi. Kombinon peeling mekanik të kokrrizave perlite dhe sfera bamboje, me “mikrodermabrasionin” e butë të kristaleve të oksidit të aluminit.

Përdorimi: Apliko një sasi të vogël, lehtësisht masazho fytyrën dhe hiqe me ujë.

Ingreditetët kryesore: Perlite, Bamboo Shells, Aluminum Oxide, Panthenol.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

50mL

Llojet e lëkurës

të gjitha llojet