Apocalypsis Rejuvenating Cream

54 

Përshkrimi

Krem rinovues, rigjenerues i përshtatshëm për lëkurën me dëmtime, shenja dhe rrudha.

Veprimi: Përmirëson pamjen dhe cilësinë e lëkurës me shenja dhe rrudha, dhe e uniformizon sipërfaqen e lëkurës, duke e lënë atë dukshëm më të butë. Ka një konsistencë lehtësisht të absorbueshme nga lëkura.

Përdorimi: Apliko një sasi të vogël dhe masazho butësisht 1 deri në 2 herë në ditë. Përdorimi i përditshëm rekomandohet për lëkura të thata.

Ingredientët kryesorë: Malus Domestica, Kelifluo, Drieline, Pentavitin, Dermonectin, D-Panthenol, A-Bisabolol, Shea Butter.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

50mL

Llojet e lëkurës

e thatë, të gjitha llojet