Caviar Ω3-Ω6 Cream

42 

Përshkrimi

Krem ​​për fytyrën me caviar, i përforcuar me acide yndyrore Omega-3 Omega-6, për lëkurë të maturuar, të lodhur dhe pa jetë.

Veprimi: Hidraton duke forcuar barrirën lëkurore dhe reduktuar humbjen e ujit, stimulon prodhimin natyral të kolagjenit. Venecuane ka veprim të rendësishëm antioksidant dhe mbrojtës nga dëmtimi i rrezatimit UV. Përbërësit e tij rregullojnë nivelet e fibronektinës, duke ndikuar në balancën hidrike. Krijon kushtet për një lëkurë të shëndetshme dhe pa rrudha, pasojë e efektit të fortë anti-age.

Përdorimi: Apliko një sasi të vogël në tërë fytyrën 1 deri në 2 herë në ditë, duke e masazhuar deri në absorbim.

Ingredientët kryesorë: Caviar i zi, Salmo Ovum, Filagrinol, Vitamina F (Acidi Linoleik, Acidi Linolenik), Venecan, Allantoin.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

50mL

Llojet e lëkurës

dehidratuar, të gjitha llojet