Face blis SPF50

27 

Përshkrimi

Krem mbrojtë ndaj rrezarimit UVA\UVB,

Ka veprim antioksidant për të parandaluar dëmtimin qelizor dhe foto-plakjen. Efikas për mbrojtjen kundër shenjave nga dielli dhe të moshës (të nxitura nga ekspozimi diellor), kundër dehidrimit të lëkurës, sensitivitetit dhe skuqjes nga dielli.

Përshtatshmëria: Ideal për lëkurën me tonalitet të hapur dhe lëkurën sensitive ndaj diellit. I përshtatshëm për lëkurë normale, mikse dhe të thatë. Gjithashtu për fëmijët.

Përdorimi: Apliko kremin 15-30’ përpara ekspozimit në diell. Riaplikimi i nevojshëm në varësi të ekspozimit.

Ingredientët aktivë: Antitox TM; Sodium Hyaluronate; Vitamin E.

Detaje

Informacion shtesë

Paketimi

55mL

Llojet e lëkurës

e thatë, mikse, normale